سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا


1.

تعیین درجه حرارت‌های کاردینال و واکنش جوانه‌زنی بذور به دما در اکوتیپ‌های ریحان (.Ocimum basilicum L)

صفحه 1-11
سید فاضل فاضلی کاخکی؛ نسرین مشفق؛ مرتضی گلدانی

2.

تأثیر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی‌های بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus)

صفحه 13-24
زینب علی پور؛ سهراب محمودی؛ محمدعلی بهدانی؛ محمدحسن سیاری

3.

ارزیابی فنی و اقتصادی کاشت مخلوط گیاهان علوفه‌ای با جو در شرایط دیم استان گیلان

صفحه 25-37
جواد لامعی هروانی؛ محمدرضا رحیمیان؛ تیمور امینی

4.

ارزیابی تغییرات سیستم دفاعی آنزیمی و غیرآنزیمی ارقام سویا در واکنش به تنش خشکی طی مراحل رشد زایشی

صفحه 39-54
سعید نواب پور؛ ساناز رمضانپور؛ ابوالفضل مازندرانی

5.

اثر نسبت‌های مختلف نیترات به آمونیم و پلیمر سوپرجاذب بر عملکرد گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens L.)

صفحه 55-68
حسین شکفته؛ نوا سالاری؛ صمد عبدی

6.

اثر کود سبز بر ماده آلی خاک و برخی شاخص‌های رشد ذرت علوفه‌ای در منطقه رفسنجان

صفحه 69-80
محمد پورحسن خانی دولت آباد؛ شهاب مداح حسینی؛ حسین دشتی؛ اصغر رحیمی

7.

بررسی اثر تاریخ کاشت، میزان مصرف بذر و فاصله کشت بر عملکرد و صفات زراعی گیاه باقلا در رشت

صفحه 81-93
محمد ربیعی؛ مهرداد جیلانی

8.

تاثیر کاربرد تلفیقی منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد و جذب نیتروژن توسط ذرت علوفه ای(Zea mays) در منطقه رشت

صفحه 95-107
زکیه ابراهیم قوچی؛ غلامرضا محسن آبادی؛ سید محمدرضا احتشامی؛ اکبر فرقانی

9.

اثر محلول‌پاشی برگی آمینوکلات‌ها بر رشد و نمو گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis)

صفحه 109-119
محمدکاظم سوری؛ بهاره یاراحمدی

10.

تأثیر سایکوسل بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و میزان مالون‌دی‌آلدئید در ارقام ماری و میشن زیتون( Olea europaea L.) تحت تنش خشکی

صفحه 121-135
وحید اکبری؛ رسول جلیلی مرندی؛ علیرضا فرخزاد

11.

اثر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک در برخی از ژنوتیپ‌های انتخابی بادام پیوند شده روی پایه GF677

صفحه 137-152
علی مومن پور؛ داود بخشی؛ علی ایمانی؛ حامد رضایی

12.

تأثیر تنش شوری بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و رشد دو رقم ذرت شیرین

صفحه 153-165
افسانه نعمت پور؛ سید عبدالرضا کاظمینی؛ محسن عدالت

13.

تأثیر متیل جاسمونات بر کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ کیفیت میوه شلیل رقم رد گلد

صفحه 167-178
محمد رضا اصغری؛ نسرین اژدر

14.

اثر کاربرد برگی سولفات پتاسیم بر برخی صفات کمی و کیفی میوه انگور (Vitis vinifera L.) رقم رشه

صفحه 179-190
الناز زارعی؛ تیمور جوادی؛ ناصر قادری؛ مسعود داوری

15.

تأثیر تیمارهای پس از برداشت کلریدکلسیم در دماهای مختلف بر خصوصیات کیفی و عمر انباری میوه هلو رقم کوثری

صفحه 191-202
فاطمه کرم نژاد؛ جعفر حاجی لو؛ سید جلال طباطبایی

16.

محیط‌کشت بهینه برای رشد درون شیشه‌ای گل‌آذین انگور

صفحه 203-219
اعظم صدیقی؛ منصور غلامی؛ حسن ساری خانی؛ عبدالکریم چهرگانی راد