سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا


1.

اثر اسانس اسطوخودوس و متیل سالیسیلات بر کنترل قارچ آسپرژیلوس و کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا

صفحه 1-11
محمد سیاری؛ رضا غریبی؛ خشنود توراللهی

2.

اثرات کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای کیفی و فعالیت ضداکسایشی در دو رقم زردآلو

صفحه 13-23
قاسم سرتیپ؛ جعفر حاجی لو

3.

تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمهای

صفحه 25-37
محمدکاظم سوری؛ صدیقه مردانلو

4.

بررسی تنوع ژنتیکی در بیست رقم زردآلوی ایرانی با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی برگ

صفحه 39-52
رضا کامرانی؛ گاگیک سنتروسیان؛ ناصر بوذری

5.

مطالعه صفات کمی و کیفی پنج رقم گلابی (Pyrus communis) بومی و خارجی در استان خراسان رضوی

صفحه 53-67
شادی عطار؛ غلامحسین داوری نژاد؛ سید حسین نعمتی

6.

اثر محلول‌پاشی سولفات روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد اکوتیپ‌های گندم سرداری

صفحه 69-86
لیدا صوفی؛ غلامرضا حیدری؛ عادل سی و سه مرده؛ فرزاد حسین پناهی

7.

اثر زمان و محلولپاشی چند تنظیمکننده‌ رشد گیاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکرد عناب (Ziziphus jujube)

صفحه 87-96
فاطمه نخعی

8.

بررسی صفات فیزیولوژیکی ارقام گندم تحت سطوح مختلف نیتروژن و آبیاری

صفحه 97-109
حمزه فعله گری؛ محمد اقبال قبادی؛ غلامرضا محمدی؛ سعید جلالی هنرمند

9.

بررسی کاهش اثرات سوء تنش شوری بر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) از طریق کاربرد اسید سالیسیلیک

صفحه 111-125
الهام هراتی؛ بهاره کاشفی؛ محمد متینی زاده

10.

شناسایی عوامل بازدارنده جوانهزنی بذرهای باریجه (Ferula gummosa) و اثر بازدارندگی عصاره آن روی جوانهزنی و رشد علفهای هرز تاجخروس و جو وحشی

صفحه 127-137
موسی رسولی؛ علی شهبازی؛ محمود لطفی؛ سید سعید موسوی؛ آذر جهانیان

11.

نقش سولفات روی و نیترات پتاسیم در بهبود پارامترهای جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی سیاهدانه (Nigella sativa)

صفحه 139-151
سمیه ملک زاده؛ سیف اله فلاح؛ آرمان آذری

12.

اثر سطوح مختلف نیتروژن و تراکم کاشت بر جذب عناصر غذایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم و کارآیی مصرف و جذب نیتروژن در میوه گیاه زیره سبز

صفحه 153-165
علی قادری؛ محمد مقدم؛ لیلا مهدیزاده؛ حسن ابراهیمی

13.

تأثیر تنش آبی و پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد زیره سبز (.Cuminum cyminum L)

صفحه 167-178
حسین شکفته؛ روح اله دهقانی فتح آباد

14.

تأثیر روش‌های مختلف خاکورزی و گیاه پوششی بر کارآیی جذب و مصرف نور در سیبزمینی (Solanum tuberosum) تحت شرایط آب و هوایی همدان

صفحه 179-193
گودرز احمدوند؛ فرزاد مندنی؛ معصومه دهقان بنادکی؛ سمیه حاجی نیا؛ بهاره اسکندری

15.

تأثیر محلولپاشی برگی سولفات پتاسیم و سولفات روی بر برخی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی انگور رقم بیدانه قرمز

صفحه 195-213
سهیلا نوجوان؛ لطفعلی ناصری؛ حمید حسن پور

16.

بررسی تنوع پروتئینی ژنوتیپ‌های زیتون (.Olea europaea L) از طریق الکتروفورز پروتئینهای ذخیره‌ای دانه

صفحه 215-221
نصیبه شایگان؛ علیرضا قنبری؛ ستار طهماسبی انفرادی