سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا

سوری, محمدکاظم, مردانلو, صدیقه. (1395). تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمهای. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 8(2), 25-37. doi: 10.22084/ppt.2016.1853
محمدکاظم سوری; صدیقه مردانلو. "تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمهای". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 8, 2, 1395, 25-37. doi: 10.22084/ppt.2016.1853
سوری, محمدکاظم, مردانلو, صدیقه. (1395). 'تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمهای', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 8(2), pp. 25-37. doi: 10.22084/ppt.2016.1853
سوری, محمدکاظم, مردانلو, صدیقه. تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمهای. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1395; 8(2): 25-37. doi: 10.22084/ppt.2016.1853