سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا


1.

ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی گل های سنجد (Elaeagnus angustifolia) و اندام هوایی مفراح (Nepeta crispa) در استان همدان

صفحه 1-10
اعظم بدرحداد؛ خسرو پیری

2.

اثر مواد آلی و سوپرجاذب آب بر عملکرد و اجزای آن در سیب زمینی رقم مارفونا

صفحه 11-22
نریمان رشیدی؛ عیسی ارجی؛ محمد گردکانه؛ عبدالکریم کاشی

3.

اثر برهمکنش میکروارگانیسم های ریزوسفری، برجذب عناصر روی، منگنز، منیزیم و عملکرد اسانس در آویشن دنایی (Thymus daenensis)

صفحه 23-34
فرزانه بهادری؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ مهدی میرزا؛ محمد متینی زاده؛ وحید عبدوسی

4.

تأثیر نور فرابنفش A بر رشد و برخی از ویژگی‌های فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita)

صفحه 35-44
حسن ساریخانی

5.

اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی کود اوره، گاوی و مرغی بر رشد و عملکرد سورگوم علوفه ای

صفحه 45-54
شهلا لجم اورک؛ سیف الله فلاح؛ شجاع قریان دشتکی

6.

تأثیر تیمار کلشی‌سین بر القاء اتوتترا‌پلوئیدی و تغییر صفات مورفوفیزیولوژیک در گل پروانش (Catharanthus roseus) رقم alba

صفحه 55-62
حمیدرضا حسینی؛ مهرانگیز چهرازی؛ داریوش نباتی احمدی؛ محمد محمودی سورستانی

7.

بررسی تأثیر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare)

صفحه 63-72
امیر یونسیان؛ پرویز رضوانی مقدم؛ احمد غلامی

8.

پاسخ های فیزیولوژیکی پنج گونه بادام به تنش خشکی ناشی از پلی اتیلن گلایکول

صفحه 73-88
محمدرضا زکائی خسروشاهی؛ محمود اثنی عشری؛ احمد ارشادی؛ علی ایمانی

9.

تأثیر شوری و دما بر جوانه‌زنی بذر گیاه وسمه (Indigofera tinctoria)

صفحه 89-98
علی انصوری؛ حسن شهقلی؛ منوچهر قلی پور؛ حسن مکاریان

10.

تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی دو رقم شمعدانی تحت تأثیر نانوذرات نقره در شرایط تاریکی

صفحه 99-108
مهرناز حاتمی؛ عبدالله حاتم زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ رضا حسن ساجدی؛ منصور قربانپور