سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا


1.

اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج

صفحه 1-14
محمود اثنی عشری؛ مریم باقری؛ احمد ارشادی

2.

بررسی عملکرد و شاخص‌های سودمندی در الگوهای مختلف کشت مخلوط شوید (Anethun graveolens L.) و شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.)

صفحه 15-27
اسماعیل رضائی چیانه؛ مهدی تاج بخش؛ موسی جمالی؛ مهدی قیاسی

3.

تحلیل مسیر همبستگی‌های ژنتیکی ویژگی‌های مورفولوژیکی مؤثر بر عملکرد و گروه‌بندی ژنوتیپ‌های توت‌فرنگی با استفاده از روش‌های آماری چند‌متغیره

صفحه 29-40
اسماعیل عرب طاژان دره؛ احمد اسماعیلی؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ فرهاد کرمی؛ علی قرقانی

4.

بررسی تنوع مورفولوژیکی و تحلیل ضرایب مسیر بازده اسانس در جمعیت‏ های آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak)

صفحه 41-56
جواد هادیان؛ احسان کریمی؛ مرضیه شوریابی؛ فرزاد نجفی؛ محمد رضا کنعانی

5.

تنوع مقاومت نسبت به حمله سرخرطومی برگ یونجه در ژنوتیپ‌های مختلف یونجه (Hypera postica Gyll.) در شرایط همدان

صفحه 57-67
مهدی کاکایی؛ حجت اله مظاهری لقب؛ محمد خانجانی

6.

اثر کاربرد کودهای زیستی، شیمیایی و آلی بر برخی ویژگی‌های کیفی علوفه سورگوم دانه‌ای در شرایط گلخانه

صفحه 69-80
رضا کمائی؛ حسین رجائی شریف آبادی؛ مهدی پارسا؛ محسن جهان؛ عباسعلی ناصریان

7.

بررسی رشد و فنولوژی محصول اصلی و راتون ارقام برنج در سامانه‌های زراعی مختلف

صفحه 81-101
سلمان دستان؛ قربان نورمحمدی؛ حمید مدنی؛ محبوبه ابراهیمی؛ اسماعیل یساری

8.

ارزیابی خودسازگاری، زمان گل‌دهی و خصوصیات مورفولوژیکی برخی از ژنوتیپ‌های بادام برای دستیابی به انتخاب‌های برتر

صفحه 103-124
عبداله خدیوی خوب؛ عصمت اوسطی

9.

مقایسه روش‌های مختلف تعیین هدایت الکتریکی شیره سلولی گندم تحت تنش کمبود آب با دستگاه طیف‌سنج نوری

صفحه 125-136
محمد میرزاخانی؛ زهرا همتی

10.

اثر کادمیوم و زئولیت بر صفات رشد شاهی (Lepidium sativum L.) و تربچه (Raphanus sativus L.)

صفحه 137-146
صمد خرسندی؛ صاحبعلی بلندنظر؛ محمد عدلی پور

11.

اثر شوری بر فیزیولوژی رشد رویشی، اجزاء عملکرد و خصوصیات کیفی میوه توت‌فرنگی رقم کاماروزا

صفحه 147-161
سیدمحمدحسن مرتضوی؛ سلاله نجفی؛ نوراله معلمی

12.

تأثیر مقادیر نیتروژن و تلقیح بذر با باکتری‌های افزاینده رشد گیاه بر وزن دانه در بوته، محتوای کلروفیل و کارآیی مصرف کود تریتیکاله

صفحه 163-177
رئوف سید شریفی؛ سپیده عباس پور؛ رضا سید شریفی

13.

بررسی اثرات تنک شیمیایی روی برخی صفات کمی و کیفی دو رقم تجارتی هلو

صفحه 179-191
حسین فتحی؛ عادل پیرایش؛ یوسف جهانی جلودار؛ جلیل دژم پور

14.

مقایسه درصد و اجزای اسانس برگ و گل تازه نعنا دشتی (Mentha spicata L.) کشت شده در مناطق حمیدیه و شوشتر در زمان‌های مختلف برداشت

صفحه 193-205
محمد محمودی سورستانی؛ مهرداد اکبرزاده

15.

اثر اسید آسکوربیک روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه ریحان تحت سمیت آرسنیک

صفحه 207-217
پرویز یداللهی؛ محمدرضا اصغری پور؛ اکبر باقری؛ نورالله خیری؛ ایوب امیری

16.

بررسی اثر پوشش واکس و مدت انبارداری بر خصوصیات کیفی و کارآیی آنتی‌رادیکالی میوه‌ی چهار رقم مرکبات

صفحه 219-234
جواد فتاحی مقدم؛ معصومه کیا اشکوریان؛ بهروز گلعین