1.

اثرات اسید جیبرلیک بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور بی‌دانه سلطانی

صفحه 1-13
محمدرضا زکایی خسروشاهی

2.

اثر بیوچار برگ نخل و تنش رطوبتی روی برخی ویژگی‌های رشد و غلظت عناصر کم‌مصرف ریحان مقدس

صفحه 15-27
صدیقه صفرزاده شیرازی؛ پویا استوار؛ زهرا زیبایی؛ مریم براتی

3.

بررسی روش‌های ضدعفونی سطحی ریزنمونه‌ ریزوم به‌منظور کنترل آلودگی‌های قارچی و باکتریایی در باززایی گیاه آلسترومریا رقم بالانس در شرایط درون‌شیشه‌ای

صفحه 29-36
مریم بیگی هرچگانی؛ حسین نظریان؛ محمدعلی ابراهیمی؛ محمود اطرشی؛ ابراهیم لطیفی خواه

4.

بررسی تأثیر کود زیستی بیوپتاس و سولفات آهن برخصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد شنبلیله تحت شرایط تنش خشکی

صفحه 37-49
محمد حسین امینی فرد؛ حمیرا قادری زه؛ حسن بیات؛ علیرضا صمدزاده

5.

ارزیابی سازگاری ارقام پسته در شرایط آب و هوایی لرستان

صفحه 51-58
اسفندیار حسنی مقدم؛ رضا کرمیان؛ مهدی شعبان؛ علی محمدیان

6.

بررسی اثر شوری و اسید سالیسیلیک روی برخی پاسخ‌های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان اسانس در گیاه دارویی نعنا فلفلی (Mentha piperita L.)

صفحه 59-72
عطیه ساعدی؛ گیتی حسن پورفرد؛ مجید عزیزی؛ حسین آروئی

7.

اثر محلول‌پاشی اوره بر پروتئین دانه و انتقال مجدد نیتروژن در اکوتیپ‌های گندم سرداری در دو شرایط دیم و آبی

صفحه 73-89
برزان رجبی؛ عادل سی و سه مرده؛ رحمان رجبی؛ علی جلیلیان

8.

تأثیر پیوند و تنش دمایی بر شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی خیار پیوندی بر کدو حلوایی و مسمایی

صفحه 91-105
صابر محمدنیا؛ مریم حقیقی؛ علی فرهادی

9.

اثر پلیمر سوپرجاذب و سولفات پتاسیم بر عملکرد کمی و کیفی کنجد (.Sesamum indicum L) تحت شرایط کم‌آبیاری

صفحه 107-121
معصومه عربی؛ سهیل پارسا؛ مجید جامی الاحمدی؛ سهراب محمودی

10.

بهینه‌سازی شرایط تولید کالوس و باززایی شاخساره در دو رقم گلرنگ (Carthamus tinctorius)

صفحه 123-132
سحر داشچی؛ کیانوش چقامیرزا؛ حسن رهنما؛ کتایون زمانی

11.

بهینه‌سازی شرایط کشت درون‌شیشه‌ای سوخ نرگس (Narcissus tazetta L.)

صفحه 133-142
مهدیه خرازی؛ احمد شریفی؛ آزاده خادم

12.

تأثیر پوشش خوراکی کاراگینان غنی شده با اسانس زنیان بر کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی

صفحه 143-155
سوما عبدی؛ داود بخشی؛ علیرضا مهرگان نیکو؛ اسماعیل فلاحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب