1.

تأثیر مرحله برداشت میوه بر مقدار و ترکیب اصلی در اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare) بومی همدان

صفحه 1-9
رضا شاه¬حسینی؛ محمّد دولتی؛ فاطمه سفیدکُن؛ علی عزیزی

2.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و میزان نارینجین در میوه‌ی 14 رقم مرکبات در واکنش به تنش یخ‌زدگی

صفحه 11-25
جواد فتاحی مقدم؛ معصومه کیااشکوریان؛ یحیی تاجور

3.

اثر قطع آبیاری و کود¬های نیتروژن‌دار بر رشد، عملکرد و اجزای عملکرد ذرت علوفه¬ای

صفحه 27-39
پریسا علی¬زاده؛ سیف‌اله فلاح

4.

تاثیر تنش شوری بر رشد، تعادل یونی و اثرات متقابل یون¬ها در ارقام حساس و مقاوم کلزا(Brassica napus L.)

صفحه 41-55
وحید اطلسی پاک؛ مجید نبی¬پور؛ موسی مسکرباشی

5.

اثر پیش¬تیمار سالیسیلیک اسید بر ویژگی¬های جوانه¬زنی همیشه بهار(Callendulla officinalis) در شرایط تنش شوری

صفحه 57-70
الهه قاسمی¬جوبشهر؛ محمود خرمی¬وفا

6.

تأثیر کاربرد کودهای گوگرد و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت (Zea mays L.) تحت سطوح مختلف آبیاری

صفحه 71-88
یوسف سهرابی؛ امیر احمدی

7.

اثر کاربرد بیرونی پوترسین بر توسعه تخمک و نجات جنین در دو رقم انگور بکربار کاذب ایرانی(Vitis vinifera L.)

صفحه 89-98
رسول جلیلی¬مرندی؛ الهام معصومی؛ حامد دولتی¬بانه


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب