1.

تأثیر آبیاری موضعی بر تغییرات فتوسنتز، تنفس و صفات کیفی گوجه‌فرنگی فرآوری

صفحه 1-12
مریم حقیقی؛ حسین بهبودیان

2.

اثر سطوح مختلف مولیبدن و نیتروژن روی برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی اسفناج

صفحه 13-27
لیلا مفتون؛ محمود اثنی عشـری؛ معصومه عامریان

3.

اثرسالیسیلیک اسید و هیومیک اسید بر عملکرد و فعالیت آنتی‌اکسیدانی سیر

صفحه 29-37
مهدی محمدی ازنی؛ سید علیرضا علوی مقدم؛ کامران قاسمی

4.

اثر سطوح مختلف زئولیت بر برخی صفات فیزیولوژیک، عملکرد روغن و پروتئین بزرک تحت تاثیر کم آبیاری

صفحه 39-51
مریم محمدناصری؛ محمود رضا تدین

5.

بررسی پتانسیل تولید علوفه لاین‌های امیدبخش سورگوم (Sorghum bicolor (L.) Moench) در مراحل مختلف رشد زایشی

صفحه 53-68
فرید گل زردی؛ علیرضا آقاشاهی؛ مصطفی یوسف‌الهی؛ ام‌البنین دهمرده قائم‌آباد

6.

بهبود عملکرد روغن و اسیدهای چرب روغن دانه ارقام مختلف کنجد (.Sesamum indicum L) با محلول‌‏پاشی گوگرد

صفحه 69-83
محمود دژم؛ مهدی مدن دوست؛ شهرام دانشمندی

7.

اثر بستر کشت بر ویژگی‌های رویشی سوخک‌های یک‌ساله سنبل (.Hyacinthus orientalis L)

صفحه 85-92
محمدتقی زهرایی بصیر؛ داود عسگری

8.

ارزیابی عملکرد، کارایی مصرف آب و نیتروژن در ارقام لوبیا قرمز تحت‌تأثیر دور آبیاری و کود نیتروژن

صفحه 93-106
ناصر مجنون حسینی؛ فاطمه عمادی؛ مجتبی میراب زاده

9.

اثر بستر کشت و اسید ایندول بوتیریک بر ازدیاد ارقام جدید سانسوریا

صفحه 107-121
مینا تقی زاده؛ پریسا خواجه

10.

ارزیابی اثرات رقم بر عملکرد و بهره‌وری مصرف آب در سیب‌زمینی به روش فراتحلیل

صفحه 123-132
خسرو پرویزی؛ رضا بهراملو


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب