1.

ارزیابی برخی جمعیت¬های گیاه گل راعی (Hypericum perforatum L.) با استفاده از خصوصیات آگرومورفولوژیکی و ترکیبات غالب اسانس

صفحه 1-14
علی عبادی؛ محمدرضا مرشدلو؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ داراب یزدانی

2.

تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز»

صفحه 15-24
سکینه احتشامی؛ حسن ساری‌خانی؛ احمد ارشادی

3.

اثر غلظت¬های مختلف تنظیم کننده¬های رشد بر باززایی و پرآوری شاخساره ارقام توت-فرنگی (Fragaria ananassa Duch.)

صفحه 25-36
محمد گردکانه؛ علی¬اکبر مظفری؛ رحمت¬اله غلامی

4.

تاثیر کودهای زیستی فسفر و نیتروژن بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی گاوزبان (Borago officinalis L .) تحت تنش کمبود آب

صفحه 37-50
افشین کرمی؛ علی سپهری؛ جواد حمزه¬یی؛ قباد سلیمی

5.

تجزیه و تحلیل دای آلل عملکرد دانه و اجزای آن در ژنوتیپ¬های گندم نان تحت شرایط تنش خشکی

صفحه 51-62
احمدرضا گل‌پرور؛ سمانه متقی؛ امید لطفی ‌فر

6.

تاثیر زمان سم¬پاشی و توان رقابتی ارقام مختلف گندم آبی در کنترل علف¬های هرز

صفحه 63-82
حسن احمدی؛ وریا ویسانی؛ عادل سی و سه مرده

7.

تاثیر کاربرد مقادیر مختلف کمپوست زباله شهری بر خصوصیات و غلظت عناصر غذایی خاک و رشد و عملکرد ذرت علوفه¬ای

صفحه 83-97
ایرج اله¬دادی؛ علی معماری؛ غلام¬عباس اکبری؛ امید لطفی فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب