1.

اثر فیلمهای نانوکامپوزیت رس و پلی‌اتیلنی بر کیفیت پس از برداشت میوه هلو

صفحه 1-15
حسین ابراهیم؛ بهرام عابدی؛ حجت اله بداقی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ حمید هراتی زاده

2.

مدل‌سازی اثر آسکوربات کلسیم بر خصوصیات پس از برداشت قارچ دکمه‌ای با استفاده از الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 17-28
فخرالدین صالحی؛ محمد سیاری؛ سجاد الوندی

3.

بررسی تأثیر محلول‌پاشی عصاره ورمی‌کمپوست بر شاخص‌های رشد قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus)

صفحه 29-36
بابک ولی زاده کاجی؛ احمدرضا عباسی فر؛ مریم احسنی ایروانی؛ محمد حسین آباد

4.

ارزیابی برهم‌کنش تاریخ کاشت و رقم بر صفات مختلف نخود (.Cicer arietinum L) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه

صفحه 37-51
فرزاد مندنی؛ اشکان جلیلیان

5.

بررسی ترکیب‌پذیری لاین‌های نرعقیم سیتوپلاسمی (CMS) برنج جهت تولید بذر هیبرید

صفحه 53-65
امید محمدی؛ غفار کیانی؛ نادعلی باقری

6.

تأثیر کاربرد بقایای گندم (.Triticum aestivum L) و لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) و سولفات روی بر عملکرد و برخی ویژگی‌های شیمیایی دانه گندم

صفحه 67-78
ابوالفضل باغبانی آرانی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ امیر کدخدایی؛ محمود محمدی

7.

بررسی خصوصیات مورفولوژیکی، پومولوژیکی و غلظت برخی عناصر غذایی شش پایه از درختان میوه هسته‌دار

صفحه 79-88
هومن شریفی؛ ناصر بوذری؛ میترا میرعبدالباقی

8.

تأثیر آبیاری کاهش یافته و شدت هرس بر کمیت و کیفیت میوه انگور رقم یاقوتی در شرایط آب و هوایی سرپل‌‌ذهاب استان کرمانشاه

صفحه 89-102
عیسی ارجی؛ سیامک مهنام؛ ابراهیم هادوی

9.

تأثیر تنش آبی بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم سویا

صفحه 103-113
نیلوفر وحدی؛ اسماعیل قلی نژاد؛ سیروس منصوری فر؛ لیلا غیرتی آرانی؛ مهدی رحیمی

10.

بررسی اثر خشک و تر انبارمانی گل بریدنی سوسن دورگه (Longiflorum × Asiatic hybrids) رقم "سبدازل" در شرایط اتمسفر تعدیل یافته مجهول

صفحه 115-129
نجمه فرهودی؛ محمدرضا صالحی سلمی؛ فتانه یاری؛ احسان شهبازی

11.

تأثیر هیومی ‌پتاس و سولفات پتاسیم روی برخی صفات بیوشیمیایی و ماندگاری گل شب‌بو (Matthiola incana var. Annua)

صفحه 131-142
لیلا صالحی؛ مهرانگیز چهرازی؛ فریده صدیقی دهکردی؛ عبدالامیر معزی

12.

اثر پرتو فرابنفش و نوع بسته‌بندی بر محتوای آنتوسیانین، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فراوانی آلودگی میکروبی انار رقم ملس ساوه طی نگهداری در انبار سرد

صفحه 143-159
محمود اثنی عشری؛ لیلا فتحی؛ احمد ارشادی؛ دوستمراد ظفری

13.

بررسی صفات فنولوژیکی و فیزیولوژیکی مرتبط با عملکرد دانه 4 رقم کلزا

صفحه 161-172
سعید صفیخانی؛ عباس بیابانی؛ ابوالفضل فرجی؛ علی راحمی کاریزکی؛ عبدالطیف قلی زاده

14.

پاسخ خصوصیات فیزیولوژیکی اکوتیپ‌های گندم سرداری به محلول‌پاشی آهن و اسید هیومیک قبل و بعد از گل‌دهی در شرایط دیم

صفحه 173-190
نسرین تیموری؛ غلامرضا حیدری؛ فرزاد حسین پناهی؛ عادل سی وسه مرده؛ یوسف سهرابی

15.

تأثیر کودهای سبز و نیتروژن روی برخی خصوصیات کمی و کیفی سیب‌زمینی

صفحه 191-206
علی رستمی؛ ویگو آرامویچ داوتین؛ گودرز احمدوند

16.

مدل‌سازی انرژی مصرفی توت‌فرنگی بر پایه الگوی مصرف انرژی با بهره‌گیری از شبکه عصبی مصنوعی، انفیس و رگرسیون در شهرستان دزفول

صفحه 207-219
فاطمه سبزعلی پور؛ حسین باقرپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب