1.

اثرات سطوح مختلف نیتروژن و تراکم بوته بر ویژگی¬های ظاهری، عملکرد، میزان اسانس و درصد کامازولن بابونه (Matricaria recutita L.) اصلاح شده (رقم جرمانیا)

صفحه 1-12
میترا رحمتی؛ مجید عزیزی؛ محمد حسن زاده خیاط؛ حسین نعمتی

2.

شناسایی و ارزیابی ارقام انگور محلی استان آذربایجان غربی با استفاده از روش¬های آمپلوگرافی و آمپلومتری

صفحه 13-24
حامد دولتی بانه؛ علی ناظمیه؛ سید ابوالقاسم محمدی؛ قاسم حسنی؛ مشهید هناره

3.

اثر شوری آب آبیاری بر جوانه¬زنی، سبز شدن، عملکرد بیولوژیکی و کمیت و کیفیت اسانس بادرشبویه (Dracocephalum moldavica L.)

صفحه 25-34
سعید دوازده امامی؛ محمد¬رضا جهانسوز؛ داریوش مظاهری؛ فاطمه سفیدکن

4.

پی¬جویی مقاومت علف¬هرز تاج‌خروس (Amaranthus sp.) به علف‌کش¬های رایج برخی مناطق چغندرکاری کشور

صفحه 35-48
علیرضا عطری؛ اسکندر زند؛ محبوبه پرتوی؛ حسن محمد علیزاده؛ محمد بازوبندی؛ سپیده حاتمی؛ سعید نظری؛ آذر ماکنالی؛ اکبر مرادی

5.

بررسی تنوع مورفولوژیکی، فنولوژیکی و مقدار اسانس در بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.)

صفحه 49-58
حسین زینلی؛ ولی¬اله مظفریان؛ لیلی صفایی؛ سعید دوازده امامی؛ سعدالله هوشمند

6.

بررسی توان تحمل به شوری و خشکی جدایه¬های ریزوبیومی هم¬زیست عدس در شرایط دیم

صفحه 59-68
حسین¬علی علیخانی؛ لیلا محمدی

7.

واکنش گیاهچه¬های حاصل از کشت بافت سیب¬زمینی به نیتروژن و اسید جاسمونیک در شرایط هیدروپونیک

صفحه 69-78
بهمن تقدیری؛ منصور غلامی؛ علی دلجو؛ علی سپهری


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب