1.

ارزیابی تنوع توده‌های بادرشبو (Dracocephalum moldavica) کشت‌شونده در شمال‌غرب ایران با استفاده از صفات اگرومورفولوژی و فیتوشیمیایی

صفحه 1-16
سیده فاطمه برقعی؛ علی عزیزی

2.

ارزیابی محتوای ترکیبات فنلی، آلکالوئید و پروآنتوسیانیدین کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در سه گونه عسلک (تیره گاوزبان) از ایران

صفحه 17-29
رویا کرمیان؛ فاطمه آراوند؛ حسین جهانیان نجف آبادی؛ رامتین پاکزاد

3.

ارزیابی تنوع ژنتیکی و وراثت‌پذیری صفات اگرومورفولوژیک در لاین‌های امیدبخش نخود تحت شرایط نرمال رطوبتی

صفحه 31-44
سید سعید موسوی؛ محمدرضا عبداللهی؛ فریبرز قنبری؛ همایون کانونی

4.

اثر غلظت و زمان مصرف پاکلوبوترازول بر عملکرد و اجزای آن در سیب‌زمینی

صفحه 45-56
خسرو پرویزی؛ شیرحسین فضلی

5.

تأثیر میکروارگانیسم‌های مؤثر و ورمی‌واش غنی شده همراه با روش‌های مختلف تغذیه گیاهی بر عملکرد روغن آفتابگردان

صفحه 57-68
محمد میرزاخانی؛ محمدرضا داوری

6.

تأثیر آسکوربیک‌اسید و سالیسیلیک‌اسید روی برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی گلرنگ تحت شرایط تنش شوری

صفحه 69-80
لیلا جعفری؛ علیرضا یدوی؛ محسن موحدی دهنوی؛ حمیدرضا بلوچی؛ عیسی مقصودی

7.

ارزیابی کارآیی ورمی‌کمپوست و قارچ میکوریز آربسکولار (Glomus intraradices) بر عملکرد اسانس و اندام هوایی خشک آویشن باغی(Thymus vulgaris) در شرایط زراعی

صفحه 81-91
فرزانه بهادری؛ داریوش قربانیان

8.

اثر محیط‌کشت، سویه آگروباکتریوم و نور بر القاء ریشه موئین گیاه دارویی خشخاش

صفحه 93-105
علی قربانی؛ احمد اسماعیلی؛ فرهاد نظریان فیروز ابادی؛ سیده زهرا حسینی

9.

بررسی ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاین‌های خیار تیپ تازه‌خوری به روش تجزیه دی‌آلل ناقص

صفحه 107-120
فاطمه مرادی پور؛ جمالعلی الفتی؛ یوسف حمید اغلی؛ بهمن زاهدی؛ عاطفه صبوری

10.

آنالیز عنصری اسپیر گونه‌های مارچوبه بومی ایران و ارتباط آن‌ها با عوامل محیطی با استفاده از همبستگی کانونیک

صفحه 107-120
سیدجواد موسوی زاده؛ محمدرضا حسندخت؛ عبدالکریم کاشی

11.

بررسی عملکرد ریشه، اندام هوایی و اسید کلروژنیک گیاه داروئی سرخارگل (Echinacea purpurea L.) تحت مقادیر مختلف کود نیتروژن و تراکم کاشت

صفحه 135-143
حسین زینلی؛ لیلی صفایی؛ پریناز منافی؛ سعید دوازده امامی

12.

تحلیل رگرسیون و آنالیز مسیر روابط بین عملکرد دانه و مهم‌ترین اجزاء عملکرد کنجد

صفحه 145-156
محمدجواد مصطفوی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ علیرضا کوچکی

13.

اثر ترکیبات کودی آغازگر بر رشد گیاهچه و برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم لوبیا قرمز

صفحه 157-167
فاطمه جعفرآبادی؛ شهاب مداح حسینی؛ اصغر رحیمی؛ احمد تاج آبادی پور

14.

کاربرد روش‌های آماری چند متغیره در انتخاب گروهی لاین‌های اینبرد گندم در شرایط دیم

صفحه 169-177
زهرا عابدی؛ جلال صبا

15.

ارزیابی رشد و باردهی برخی ارقام تجاری گلابی (Pyrus communis) روی پایه نیمه‌پاکوتاه‌کننده پیرودوارف (Pyrodwarf)

صفحه 179-190
حمید عبداللهی؛ مصطفی محمدی گرمارودی

16.

تأثیر محلول‌پاشی عناصرکم‌مصرف بر عملکرد، کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی در لیموترش(Citrus aurantifolia Swingle)

صفحه 191-205
یعقوب حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب