1.

ارزیابی تنوع شیمیایی اسانس جمعیت‌های طبیعی گیاه مورتلخ در ایران

صفحه 1-16
عبدالرضا نعمت الهی؛ محمد حسین میرجلیلی؛ جواد هادیان؛ مرتضی یوسف زادی

2.

تنوع ژنتیکی و وراثت‌پذیری ویژگی‌های مورفولوژیکی ارقام و ژنوتیپ‌های زردآلو در شرایط آب و هوایی سنندج

صفحه 17-32
صدیق ابراهیمی؛ عبدالحسین رضایی ن‍ژاد؛ احمد اسماعیلی؛ فرهاد کرمی

3.

اثر تیمار پس از برداشت اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر ماندگاری گل‌های شاخه بریده رز رقم هاتر کلاس

صفحه 33-47
میترا اعلائی؛ مهدیه میرزایی مشهود؛ سید نجم الدین مرتضوی

4.

تأثیر کم‌آبیاری بر عملکرد، خصوصیات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی هیبریدهای ذرت (.Zea mays L)

صفحه 49-64
هومن همایونی؛ ویکتوریا خازاریان؛ محسن سعیدی

5.

تأثیر کاربرد پس از برداشت محلول‌های مختلف کلسیم بر کیفیت میوه سیب فوجی طی انبارمانی

صفحه 65-77
انسیه قربانی؛ داود بخشی؛ اسماعیل فلاحی؛ بابک ربیعی

6.

تأثیر نانوتیوب‌های کربنی بر جوانه‌زنی درون‌شیشه‌ای بذور دو رقم توت‌فرنگی

صفحه 79-89
رحمان یوسفی؛ موسی موسوی؛ نورالله معلمی؛ محمد هادی غفاریان مقرب

7.

اثر سلنیم بر فعالیت آنتی‏اکسیدانی، میزان فنول و رنگیزه‏های فتوسنتزی میوه فلفل تند (Capsicum annum) در سیستم کشت بدون خاک

صفحه 91-98
لیلا شکاری؛ مریم مظفریان؛ محمد مجتبی کامل منش؛ فرشاد صادقی

8.

اثر سولفات روی و آهن بر عملکرد و محتوای کامفرول گیاه دارویی کاسنـی (.Cichorium intybus L) تحت تنش خشکی

صفحه 99-111
علی سپهری؛ الهه چیت ساز؛ نساء قره باغلی؛ مریم ثمن

9.

تأثیر تغذیه با کود زیستی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis)

صفحه 113-124
محمد مهدی ضرابی؛ سودابه مفاخری؛ شکراله حاجی وند؛ امنه اروانه

10.

تأثیر کود زیستی بر عملکرد و خصوصیات کیفی رازیانه در کشت مخلوط افزایشی با یونجه چندساله

صفحه 125-140
مینا آقابابادستجردی؛ مجید امینی دهقی؛ زینب بساق زاده؛ شهلا شفیعی ادیب

11.

تأثیر سطوح مختلف زئولیت برعملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز (.Phasaeolus vulgaris L) تحت تنش خشکی در شرایط آب و هوایی کرمانشاه

صفحه 141-151
احسان حبیب پورکاشفی؛ محمد حسین قرینه قرینه؛ علیرضا شافعی نیا؛ مهدی روزرخ

12.

بررسی کروموزومی تحمل به شوری در گندم با استفاده از لاین‌های جایگزین

صفحه 153-163
رقیه امینیان

13.

اثر محلول‌پاشی روغن‌سویا و نفتالن‌استیک‌اسید بر رشد رویشی و برخی از صفات کمی و کیفی میوه انگور رقم فخری

صفحه 165-177
شیما چایانی؛ احمد ارشادی؛ حسن ساری خانی؛ روح الله کریمی

14.

ارزیابی تنوع ژنتیکی توده‌های مارچوبه (.Asparagus officinalis L) بومی شمال ایران با استفاده از صفات مورفولوژیکی و نشانگر مولکولی RAPD

صفحه 179-193
محمدرضا حسندخت؛ محمد جواد آهی؛ حسن قلیچنیا

15.

ارزیابی تنوع ترکیبات بیوفنلی میوه چهار رقم زیتون در مناطق محتلف استان لرستان

صفحه 195-207
عبداله احتشام نیا؛ بهمن زاهدی

16.

اثر سطوح مختلف شوری روی برخی از ویژگی‌های فیزیولوژیکی و رشد سلول‌های سه رقم سیب‌زمینی (.Solanum tuberosum L) در شرایط درون‌شیشه‌ای

صفحه 209-225
معصومه عامریان؛ محمود اثنی عشری


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب