سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا

. (1391). تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده ازدو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه¬های گوشتی. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 9(4), 57-68.
. "تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده ازدو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه¬های گوشتی". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 9, 4, 1391, 57-68.
. (1391). 'تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده ازدو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه¬های گوشتی', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 9(4), pp. 57-68.
. تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده ازدو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه¬های گوشتی. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1391; 9(4): 57-68.