پرویزی, خسرو, فضلی, شیرحسین. (1397). اثر غلظت و زمان مصرف پاکلوبوترازول بر عملکرد و اجزای آن در سیب‌زمینی. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 10(2), 45-56. doi: 10.22084/ppt.2019.6926.1402
خسرو پرویزی; شیرحسین فضلی. "اثر غلظت و زمان مصرف پاکلوبوترازول بر عملکرد و اجزای آن در سیب‌زمینی". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 10, 2, 1397, 45-56. doi: 10.22084/ppt.2019.6926.1402
پرویزی, خسرو, فضلی, شیرحسین. (1397). 'اثر غلظت و زمان مصرف پاکلوبوترازول بر عملکرد و اجزای آن در سیب‌زمینی', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 10(2), pp. 45-56. doi: 10.22084/ppt.2019.6926.1402
پرویزی, خسرو, فضلی, شیرحسین. اثر غلظت و زمان مصرف پاکلوبوترازول بر عملکرد و اجزای آن در سیب‌زمینی. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1397; 10(2): 45-56. doi: 10.22084/ppt.2019.6926.1402


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب