سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا

اصغری, محمدرضا, اصغری, فرهاد, فرخی, جواد. (1393). اثر کاربرد پس از برداشت اسید‌سالیسیلیک و پوتریسین بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه‌ توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa) رقم سلوا. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 6(1), 97-109.
محمدرضا اصغری; فرهاد اصغری; جواد فرخی. "اثر کاربرد پس از برداشت اسید‌سالیسیلیک و پوتریسین بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه‌ توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa) رقم سلوا". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 6, 1, 1393, 97-109.
اصغری, محمدرضا, اصغری, فرهاد, فرخی, جواد. (1393). 'اثر کاربرد پس از برداشت اسید‌سالیسیلیک و پوتریسین بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه‌ توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa) رقم سلوا', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 6(1), pp. 97-109.
اصغری, محمدرضا, اصغری, فرهاد, فرخی, جواد. اثر کاربرد پس از برداشت اسید‌سالیسیلیک و پوتریسین بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه‌ توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa) رقم سلوا. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1393; 6(1): 97-109.