سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا

رحمتی نژاد, فاطمه, زارعی محمودآبادی, محمد, صیادی تورانلو, حسین. (1402). ارزیابی ریسک در صنایع غذایی با رویکرد ترکیبی FMEA و BWM در شرایط فازی شهودی (مطالعه موردی: کارخانه لبنیات تاشال قوچان). پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 11(22), 171-185. doi: 10.22084/ier.2023.5426
فاطمه رحمتی نژاد; محمد زارعی محمودآبادی; حسین صیادی تورانلو. "ارزیابی ریسک در صنایع غذایی با رویکرد ترکیبی FMEA و BWM در شرایط فازی شهودی (مطالعه موردی: کارخانه لبنیات تاشال قوچان)". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 11, 22, 1402, 171-185. doi: 10.22084/ier.2023.5426
رحمتی نژاد, فاطمه, زارعی محمودآبادی, محمد, صیادی تورانلو, حسین. (1402). 'ارزیابی ریسک در صنایع غذایی با رویکرد ترکیبی FMEA و BWM در شرایط فازی شهودی (مطالعه موردی: کارخانه لبنیات تاشال قوچان)', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 11(22), pp. 171-185. doi: 10.22084/ier.2023.5426
رحمتی نژاد, فاطمه, زارعی محمودآبادی, محمد, صیادی تورانلو, حسین. ارزیابی ریسک در صنایع غذایی با رویکرد ترکیبی FMEA و BWM در شرایط فازی شهودی (مطالعه موردی: کارخانه لبنیات تاشال قوچان). پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1402; 11(22): 171-185. doi: 10.22084/ier.2023.5426