سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا

علی بیگی, سجاد. (1400). بررسی ارتباطِ «سفال با آمیزۀ خرده سنگ» با ارتقای روند پخت غذا؛ از دورۀ مس و سنگ تا دورۀ اسلامی. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 11(29), 33-58. doi: 10.22084/nbsh.2020.19272.1954
سجاد علی بیگی. "بررسی ارتباطِ «سفال با آمیزۀ خرده سنگ» با ارتقای روند پخت غذا؛ از دورۀ مس و سنگ تا دورۀ اسلامی". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 11, 29, 1400, 33-58. doi: 10.22084/nbsh.2020.19272.1954
علی بیگی, سجاد. (1400). 'بررسی ارتباطِ «سفال با آمیزۀ خرده سنگ» با ارتقای روند پخت غذا؛ از دورۀ مس و سنگ تا دورۀ اسلامی', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 11(29), pp. 33-58. doi: 10.22084/nbsh.2020.19272.1954
علی بیگی, سجاد. بررسی ارتباطِ «سفال با آمیزۀ خرده سنگ» با ارتقای روند پخت غذا؛ از دورۀ مس و سنگ تا دورۀ اسلامی. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1400; 11(29): 33-58. doi: 10.22084/nbsh.2020.19272.1954