قاسمی, کامران, قاسمی, یوسف, صادقی, حسین. (1391). اثر تیمار آب گرم، اکریلیک مایع، پوشش پلی¬اتیلنی و کلرید¬کلسیم بر عمر انباری میوه نارنگی پیج (Citrus reticulata cv. Page). پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1(1), 33-43.
کامران قاسمی; یوسف قاسمی; حسین صادقی. "اثر تیمار آب گرم، اکریلیک مایع، پوشش پلی¬اتیلنی و کلرید¬کلسیم بر عمر انباری میوه نارنگی پیج (Citrus reticulata cv. Page)". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1, 1, 1391, 33-43.
قاسمی, کامران, قاسمی, یوسف, صادقی, حسین. (1391). 'اثر تیمار آب گرم، اکریلیک مایع، پوشش پلی¬اتیلنی و کلرید¬کلسیم بر عمر انباری میوه نارنگی پیج (Citrus reticulata cv. Page)', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1(1), pp. 33-43.
قاسمی, کامران, قاسمی, یوسف, صادقی, حسین. اثر تیمار آب گرم، اکریلیک مایع، پوشش پلی¬اتیلنی و کلرید¬کلسیم بر عمر انباری میوه نارنگی پیج (Citrus reticulata cv. Page). پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1391; 1(1): 33-43.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب