Valinezhad, sajjad, Hallaj-Salahipour, Mahsa. (1404). Utilization of Fruit and Vegetable Pomace in Pet Food Formulation: A Sustainable Approach. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, (), -. doi: 10.22084/avr.2025.32020.1026
sajjad Valinezhad; Mahsa Hallaj-Salahipour. "Utilization of Fruit and Vegetable Pomace in Pet Food Formulation: A Sustainable Approach". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, , , 1404, -. doi: 10.22084/avr.2025.32020.1026
Valinezhad, sajjad, Hallaj-Salahipour, Mahsa. (1404). 'Utilization of Fruit and Vegetable Pomace in Pet Food Formulation: A Sustainable Approach', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, (), pp. -. doi: 10.22084/avr.2025.32020.1026
Valinezhad, sajjad, Hallaj-Salahipour, Mahsa. Utilization of Fruit and Vegetable Pomace in Pet Food Formulation: A Sustainable Approach. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1404; (): -. doi: 10.22084/avr.2025.32020.1026


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب