javidmoghadam, mahshad, bazargani-gilani, behnaz, moradiani, fatemeh. (1404). New active and intelligent packaging technologies to increase the shelf life of meat products. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, (), -. doi: 10.22084/avr.2025.32004.1025
mahshad javidmoghadam; behnaz bazargani-gilani; fatemeh moradiani. "New active and intelligent packaging technologies to increase the shelf life of meat products". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, , , 1404, -. doi: 10.22084/avr.2025.32004.1025
javidmoghadam, mahshad, bazargani-gilani, behnaz, moradiani, fatemeh. (1404). 'New active and intelligent packaging technologies to increase the shelf life of meat products', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, (), pp. -. doi: 10.22084/avr.2025.32004.1025
javidmoghadam, mahshad, bazargani-gilani, behnaz, moradiani, fatemeh. New active and intelligent packaging technologies to increase the shelf life of meat products. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1404; (): -. doi: 10.22084/avr.2025.32004.1025


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب