. (1391). مقایسه پتانسیل قهوه¬ای شدن میوه برخی از ژنوتیپ¬های سیب ایرانی جهت معرفی برای صنایع فرآوری. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 4(1), 39-50.
. "مقایسه پتانسیل قهوه¬ای شدن میوه برخی از ژنوتیپ¬های سیب ایرانی جهت معرفی برای صنایع فرآوری". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 4, 1, 1391, 39-50.
. (1391). 'مقایسه پتانسیل قهوه¬ای شدن میوه برخی از ژنوتیپ¬های سیب ایرانی جهت معرفی برای صنایع فرآوری', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 4(1), pp. 39-50.
. مقایسه پتانسیل قهوه¬ای شدن میوه برخی از ژنوتیپ¬های سیب ایرانی جهت معرفی برای صنایع فرآوری. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1391; 4(1): 39-50.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب