زکایی خسروشاهی, محمدرضا. (1400). اثرات اسید جیبرلیک بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور بی‌دانه سلطانی. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 13(2), 1-13. doi: 10.22084/ppt.2022.20206.1957
محمدرضا زکایی خسروشاهی. "اثرات اسید جیبرلیک بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور بی‌دانه سلطانی". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 13, 2, 1400, 1-13. doi: 10.22084/ppt.2022.20206.1957
زکایی خسروشاهی, محمدرضا. (1400). 'اثرات اسید جیبرلیک بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور بی‌دانه سلطانی', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 13(2), pp. 1-13. doi: 10.22084/ppt.2022.20206.1957
زکایی خسروشاهی, محمدرضا. اثرات اسید جیبرلیک بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور بی‌دانه سلطانی. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1400; 13(2): 1-13. doi: 10.22084/ppt.2022.20206.1957


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب