اسدی, الهه, پورقاسمیان, نسیبه, شهیدی بنجار, غلامحسین, باقری, محبوبه. (1400). بررسی اثر روش‌های مختلف عصاره‌گیری با حلال‌های آب، استون و هگزان روی برخی خصوصیات فیتوشیمیایی و ضدمیکروبی مریم‌گلی، زنیان، پونه و تفاله موم زنبورعسل در شرایط آزمایشگاهی. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 13(1), 147-162. doi: 10.22084/ppt.2021.22045.2002
الهه اسدی; نسیبه پورقاسمیان; غلامحسین شهیدی بنجار; محبوبه باقری. "بررسی اثر روش‌های مختلف عصاره‌گیری با حلال‌های آب، استون و هگزان روی برخی خصوصیات فیتوشیمیایی و ضدمیکروبی مریم‌گلی، زنیان، پونه و تفاله موم زنبورعسل در شرایط آزمایشگاهی". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 13, 1, 1400, 147-162. doi: 10.22084/ppt.2021.22045.2002
اسدی, الهه, پورقاسمیان, نسیبه, شهیدی بنجار, غلامحسین, باقری, محبوبه. (1400). 'بررسی اثر روش‌های مختلف عصاره‌گیری با حلال‌های آب، استون و هگزان روی برخی خصوصیات فیتوشیمیایی و ضدمیکروبی مریم‌گلی، زنیان، پونه و تفاله موم زنبورعسل در شرایط آزمایشگاهی', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 13(1), pp. 147-162. doi: 10.22084/ppt.2021.22045.2002
اسدی, الهه, پورقاسمیان, نسیبه, شهیدی بنجار, غلامحسین, باقری, محبوبه. بررسی اثر روش‌های مختلف عصاره‌گیری با حلال‌های آب، استون و هگزان روی برخی خصوصیات فیتوشیمیایی و ضدمیکروبی مریم‌گلی، زنیان، پونه و تفاله موم زنبورعسل در شرایط آزمایشگاهی. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1400; 13(1): 147-162. doi: 10.22084/ppt.2021.22045.2002


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب