امینی فرد, محمد حسین, قلی زاده, زهره. (1398). تأثیر کنسانتره کود مرغ بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و متابولیت‌های ثانویه زعفران (Crocus sativus L.). پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 11(2), 87-95. doi: 10.22084/ppt.2018.12899.1705
محمد حسین امینی فرد; زهره قلی زاده. "تأثیر کنسانتره کود مرغ بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و متابولیت‌های ثانویه زعفران (Crocus sativus L.)". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 11, 2, 1398, 87-95. doi: 10.22084/ppt.2018.12899.1705
امینی فرد, محمد حسین, قلی زاده, زهره. (1398). 'تأثیر کنسانتره کود مرغ بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و متابولیت‌های ثانویه زعفران (Crocus sativus L.)', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 11(2), pp. 87-95. doi: 10.22084/ppt.2018.12899.1705
امینی فرد, محمد حسین, قلی زاده, زهره. تأثیر کنسانتره کود مرغ بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و متابولیت‌های ثانویه زعفران (Crocus sativus L.). پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1398; 11(2): 87-95. doi: 10.22084/ppt.2018.12899.1705


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب