رستمی, علی, داوتین, ویگو آرامویچ, احمدوند, گودرز. (1398). تأثیر کودهای سبز و نیتروژن روی برخی خصوصیات کمی و کیفی سیب‌زمینی. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 11(1), 191-206. doi: 10.22084/ppt.2017.6485.1376
علی رستمی; ویگو آرامویچ داوتین; گودرز احمدوند. "تأثیر کودهای سبز و نیتروژن روی برخی خصوصیات کمی و کیفی سیب‌زمینی". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 11, 1, 1398, 191-206. doi: 10.22084/ppt.2017.6485.1376
رستمی, علی, داوتین, ویگو آرامویچ, احمدوند, گودرز. (1398). 'تأثیر کودهای سبز و نیتروژن روی برخی خصوصیات کمی و کیفی سیب‌زمینی', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 11(1), pp. 191-206. doi: 10.22084/ppt.2017.6485.1376
رستمی, علی, داوتین, ویگو آرامویچ, احمدوند, گودرز. تأثیر کودهای سبز و نیتروژن روی برخی خصوصیات کمی و کیفی سیب‌زمینی. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1398; 11(1): 191-206. doi: 10.22084/ppt.2017.6485.1376


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب