هنرکاریان, فاطمه, محمدی ترکاشوند, علی. (1397). تأثیر روش‌های مختلف به‌کارگیری کلرورکلسیم و کودهای عناصر پرمصرف (نیتروژن، فسفر و پتاسیم) بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 10(1), 189-199. doi: 10.22084/ppt.2018.9699.1542
فاطمه هنرکاریان; علی محمدی ترکاشوند. "تأثیر روش‌های مختلف به‌کارگیری کلرورکلسیم و کودهای عناصر پرمصرف (نیتروژن، فسفر و پتاسیم) بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 10, 1, 1397, 189-199. doi: 10.22084/ppt.2018.9699.1542
هنرکاریان, فاطمه, محمدی ترکاشوند, علی. (1397). 'تأثیر روش‌های مختلف به‌کارگیری کلرورکلسیم و کودهای عناصر پرمصرف (نیتروژن، فسفر و پتاسیم) بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 10(1), pp. 189-199. doi: 10.22084/ppt.2018.9699.1542
هنرکاریان, فاطمه, محمدی ترکاشوند, علی. تأثیر روش‌های مختلف به‌کارگیری کلرورکلسیم و کودهای عناصر پرمصرف (نیتروژن، فسفر و پتاسیم) بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1397; 10(1): 189-199. doi: 10.22084/ppt.2018.9699.1542


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب