اثنی عشری, محمود, رحیمیان, اعظم, ساریخانی, حسن, ظفری, دوستمراد. (1397). اثر بُر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 10(1), 149-157. doi: 10.22084/ppt.2017.4921.1308
محمود اثنی عشری; اعظم رحیمیان; حسن ساریخانی; دوستمراد ظفری. "اثر بُر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 10, 1, 1397, 149-157. doi: 10.22084/ppt.2017.4921.1308
اثنی عشری, محمود, رحیمیان, اعظم, ساریخانی, حسن, ظفری, دوستمراد. (1397). 'اثر بُر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 10(1), pp. 149-157. doi: 10.22084/ppt.2017.4921.1308
اثنی عشری, محمود, رحیمیان, اعظم, ساریخانی, حسن, ظفری, دوستمراد. اثر بُر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1397; 10(1): 149-157. doi: 10.22084/ppt.2017.4921.1308


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب