اصغری, محمدرضا, غفاری بکتاش, هاجر, فرخزاد, علیرضا. (1397). تغییر خواص کیفی میوه‌ی سیب رقم رد دلیشیز در پاسخ به کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 10(1), 107-124. doi: 10.22084/ppt.2018.7119.1417
محمدرضا اصغری; هاجر غفاری بکتاش; علیرضا فرخزاد. "تغییر خواص کیفی میوه‌ی سیب رقم رد دلیشیز در پاسخ به کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 10, 1, 1397, 107-124. doi: 10.22084/ppt.2018.7119.1417
اصغری, محمدرضا, غفاری بکتاش, هاجر, فرخزاد, علیرضا. (1397). 'تغییر خواص کیفی میوه‌ی سیب رقم رد دلیشیز در پاسخ به کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 10(1), pp. 107-124. doi: 10.22084/ppt.2018.7119.1417
اصغری, محمدرضا, غفاری بکتاش, هاجر, فرخزاد, علیرضا. تغییر خواص کیفی میوه‌ی سیب رقم رد دلیشیز در پاسخ به کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1397; 10(1): 107-124. doi: 10.22084/ppt.2018.7119.1417


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب