احتشامی, سکینه, ساری‌خانی, حسن, ارشادی, احمد. (1391). تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز». پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 3(1), 15-24.
سکینه احتشامی; حسن ساری‌خانی; احمد ارشادی. "تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز»". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 3, 1, 1391, 15-24.
احتشامی, سکینه, ساری‌خانی, حسن, ارشادی, احمد. (1391). 'تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز»', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 3(1), pp. 15-24.
احتشامی, سکینه, ساری‌خانی, حسن, ارشادی, احمد. تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز». پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1391; 3(1): 15-24.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب